CRIO is 20 jaar geleden opgericht door Rob & Christel.  Patricia kwam er als 1ste bij, en ze heeft  samen met Christel de leiding over de verschillende CRIO bedrijven.

Van een kamertje op de Talmastraat naar de boerenleenbank in Didam.  Daarna via Velp,  Zevenaar  weer terug naar Didam nu als eigenaar van de boerenleenbank. Het was een hele rit en uiteraard hard werken. Heel leerzaam en meestal leuk.

We zijn trots dat we dit geheel met eigen middelen hebben neergezet. We zijn 100% eigenaar van onze bedrijven, we hebben een prachtig team en leuke partners die dit samen met ons mogelijk maken. Ons concept en het ontwikkelde netwerk is nog steeds uniek in zijn soort. Het komt voor 100% voort uit onze eigen creativiteit. Wij kiezen niet voor de makkelijkste weg, maar voor kwaliteit en passie waarbij het ons lukt al 20 jaar een aparte positie in de markt te behouden.

Als je passie hebt, puur bent en altijd voor resultaten durft te gaan hoef je jezelf niet te verkopen. Er ontstaan vanzelf sterke partnerships die jarenlang stand houden waarbij je elkaar stimuleert om allemaal steeds een stapje verder te komen. Samen werkt.  Wat de volgende jaren CRIO gaan opleveren ? We blijven met passie werken en bouwen aan onze bestaande en nieuwe relaties, steeds intensiever contact houden en respect verwerven om er samen iets geweldigs van de maken. Dat is waar wij ons het liefst mee bezig houden.


Back home – winter 2017/2018