Spontaan en vrolijk kwam Patricia lang geleden stagelopen aan de Talmastaat in Didam. Handen uit de mouwen en al gauw voelde ik dat is iemand die weet van aanpakken. Hoeveel geluk kun je hebben om al in 1 van je eerste stagiaires een krachtige collega te vinden die even later als directeur Christel en mij ondersteund , naast ons staat,  bij alles wat er tijdens het ondernemen langs komt. 
Typisch Patricia

  • Aanpakker
  • Krachtig en empatisch leider
  • Echte teamplayer

Patricia over zichzelf

Om mijn studie Communicatiemanagement aan de Hoge School van Utrecht goed af te kunnen ronden was het noodzakelijk om een afstudeerplan te maken. Naar een tijdje te hebben gezocht naar de juiste plek om dit te doen kwam ik bij CRIO terecht. Dit is nu zo 11 jaar geleden.

Na deze afstudeerperiode vroeg Rob mij te blijven om het team van Recreatief.nl te versterken. Deze uitdaging wilde ik wel aangaan, maar dan wel eerst voor een periode van 3 maanden. Ik was immers net van school en de wereld lag aan mijn voeten.

Al snel bleken 3 maanden veel te kort en vond ik dat ik nog lang niet klaar was binnen Recreatief.nl en nu na 11 jaar ben ik nog steeds van mening dat er voor mij nog veel te leren is en er nog voldoende uitdaging is om iedere dag met plezier naar mijn werk te gaan.

Binnen deze 11 jaar heb ik verschillende afdelingen doorlopen en helpen opzetten. Zo heb ik na mijn stage meegewerkt aan het realiseren van de Reserveringsafdeling, daarna mijn horizon gaan verbreden op de Sales & Marketing afdeling en inmiddels naast Christel Gieling plaatsgenomen in de directie.