Niels had als jonge jongen tijdens een stage bij ons niet zo heel veel zin meer in school. Deze handige jongen wou ik graag in dienst nemen waarna Niels zich ontwikkelende tot de meest veelzijdige WEB specialist van het CRIO Team.  Hij maakte ons en Wendy ook nog eens erg gelukkig met Luna onze 1ste CRIO baby

Typisch Niels.

  • Mega veelzijdig en multi tasking
  • teamplayer
  • Echte aanpakker

Niels over zichzelf.

In April 2004 begon ik mijn eerste stage als ICT Beheerder. CRIO was toen nog gevestigd in mijn oude woonplaats Didam, lekker op de fiets naar het werk dus. Het was me zo goed bevallen dat ik ook mijn tweede stage bij CRIO heb afgerond, deze keer in Velp. Nadat ik mijn tweede stage had afgerond kreeg ik een baan aangeboden en ben ik begonnen als Webmarketeer/ICT Beheerder.

In 2006 verhuisde CRIO naar Zevenaar, dat jaar leerde ik mijn huidige vriendin Wendy kennen, ze werkte als stagiair op de reserveringsafdeling van CRIO. Samen hebben we inmiddels 2 lieve kinderen, Luna en Tyas (Echte CRIO-baby’s volgens Rob). In 2009 ben ik met mijn gezin verhuisd naar Zevenaar zodat ik weer dicht bij het werk woonde. Nu kan ik weer lekker op de fiets naar het werk, net als in 2004.