Tot op de dag van vandaag is er geen haar in mijn kuif die er spijt van heeft Christel weggetrokken te hebben van haar leuke marketing functie bij Elsevier. Zonder christel waren we geen stap verder gekomen en nadat ze fulltime in het bedrijf is gestapt was CRIO pas echt compleet.

Typisch Christel.

  • Hoog ontwikkeld empatisch leiderschap
  • Teamplayer
  • Sterk in communicatie

Christel over zichzelf.

Toen ik een klein meisje was droomde ik van stewardess zijn en de hele wereld over vliegen. Het was dan ook heel logisch om een toeristische opleiding te gaan volgen. Na een Stage bij een eenmansbedrijf en een jaar werken wilde ik toch de uitdaging aangaan om een HBO diploma te halen.

Inmiddels was een salaris toch ook wel prettig en besloot ik het in deeltijd te doen en daarnaast mijn werkervaring op te doen. Tijdens mijn studie kwam ik bij Reed Business en heb ik 5 jaar gewerkt op de marketingafdeling. Inmiddels was Rob gestart met Crio en vond hij dat ik ook maar eens moest kennismaken met internet. Ik startte met Recreatief.nl dat inmiddels een grote meid is geworden en waar ik nog dagelijks met veel passie aan werk. Haar zusje BUSINESSBOOKERS vraagt ook veel tijd, maar zeker met zoveel liefde krijgt zij de nodige aandacht.